Om

om 2 fina fötter samt Viktig information om rådande pandemi.

Jag heter Anette Persson och är utbildad Medicinsk Fotterapeut, examinerad av Yrgo Högre Yrkeshögskola i Göteborg. Jag driver företaget 2 Fina Fötter AB vid Torslanda Torg. Kommer du med bil kan du parkera på torget gratis i upp till 2 timmar, vill du stå närmare, precis utanför oss kostar det 3 kronor per timma

Kliniken är välkomnande där du som kund ska känna ett välbefinnande, i en avkopplande atmosfär med dig i centrum. Mitt mål är att hjälpa dig som kund att få fina fötter, oavsett ålder, ung eller gammal, aktiv eller om du har olika problem med dina fötter. Mitt fokus är att hjälpa just dig med dina fotbesvär. Alla behandlingar avslutas med en skön och lättare fotmassage.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig fotvård som omfattar undersökning av fotstatus, fotbad, nagelklippning och rensning, behandling av förhårdnader, liktornar, nageltrång och hälsprikor. Vi undersöker även förekomst av nagelsvamp och vårtor samt avlastar din fot om det behövs.Vi anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens råd.

2 Fina Fötter och säkerhet

Ditt besök hos oss en trygg och säker behandling som vanlig, vi har lagt till tid för att ni inte ska möta andra kunder och vi spritar av efter varje kund. Jag är färdigvaccinerad med bägge sprutorna. Du som är orolig, erbjudes ett munskydd och du är bara välkommen om du inte har några förkylningssymtom som hosta, feber, snuva eller andningsbesvär. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss per mejl eller telefon.

Foten: det är vad vi kommer att arbeta med

Foten består av 26 ben, 38 muskler, 56 leder och 108 ligament nerver och blodkärl. Som ni förstår är vår fot uppbyggd med många delar som ska fungera i allt vi utsätter dom för, dina fötter bär dig 365 dagar om året och hela livet. Så ge dina fötter lite extra kärlek och omtanke med någon eller några av våra behandlingar som du har att välja mellan.

Självklart bjuder vi på Kaffe, Te eller Bubbelvatten med härlig choklad att njuta av under behandlingen.

Välkommen till Torslandas mest trivsamma fotvård

Anette 2 fina fötter
Anette Persson Medicinsk Fotterapeut, äger och driver 2 Fina Fötter
Säker fotvård i Torslanda
Säker fotvårdsbehandling
2 Fina Fötter Väntrum

Vårat mysiga väntrum

Sköna fotriktiga dagar

Säker fotvård

För rådgivning om säker fotvård

Ring: 070-214 26 27

Fotsol

Traditionell fotvård

Boka tid

Skön fotriktig dag i solen

Medicinsk fotvård

Boka tid