Behandlingar

Medicinsk fotvårdsbehandling är till för dig som har problem med dina fötter

Behandlingspris 680 kr. Behandlingen tar cirka 50 minuter

Behandlingen börjar med ett härligt fotbad varefter naglarna klipps, rensas och jämnas till. Eventuella förhårdnader, hälsprickor och liktornar avlägsnas. Om det behövs, behandlas även vårtor, kartnaglar, nagel-fotsvamp samt nageltrång. Behandlingen avslutas med cirkulationshöjande fotmassage och personliga råd om hur du själv kan avlasta och behandla dina fötter på bästa sätt.

Medicinsk fotvårdsbehandling, pensionär

Behandlingspris 590 kr Behandlingen tar cirka 50 minuter 

Behandlingen börjar med ett härligt fotbad varefter naglarna klipps, rensas och jämnas till. Eventuella förhårdnader, hälsprickor och liktornar avlägsnas. Om det behövs, behandlas även vårtor, kartnaglar, nagel-fotsvamp och nageltrång. Behandlingen avslutas med cirkulationshöjande fotmassage och personliga råd om hur du själv kan avlasta och behandla dina fötter på bästa sätt.

Fotvård med friskvårdsbidrag

Behandlingspris 950 kr, ePassi eller kvitto till arbetsgivare

För dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare till fotvård erbjuds följande: Behandlingen inleds med ett härligt fotbad, därefter klipper, rensar och filas naglarna samt förhårdnader tas bort och din hårda hud på dina fötter görs mjuk och smidig igen. Behandlingen avslutas med cirkulationshöjande fotmassage och personliga råd om hur du själv kan avlasta och behandla dina fötter på bästa sätt.

Fotvård med hembesök eller behandling för boende på äldreboenden med mera

Behandligspris 650 kr vid minimum av 5 behandlingar på samma ställe.  Färre än 5: Pris 780 kr per person. Vid bara en person 900 Kr

Behandlingen är till för er som behöver fotvård men inte klarar att förflytta er till vår salong. Fotvård med hembesök går till så att jag kommer till er (inom Hisingen) och gör den behandling som era fötter behöver. Det som ingår i priset är ett fotbad, klippning, rensning av naglar samt att förhårdnader tas bort och så gör jag dina fötter mjuka och smidiga igen

Spange classic är en modern metod för att korrigera en invuxen tånagel effektivt utan att behöva operera.

Spangeplattan är uppbyggd av tre skikt glasfiber som när den limmats på nageln genast börjar korrigera nageln och omedelbart lindrar smärta vid nageltrång. Plattorna behöver bytas ut efter cirka 4-6 veckor för bästa resultat. Om den lossnar innan 4-6 veckor så boka en ny tid så sätter vi dit en ny. Gäller att ha tålamod med denna behandling då det kan ta mer än ett år för foten att läka. Behandlin 510Kr, Varje Spange kostar 210 Kr, max två spanges per behandling.

Delbehandling

Behandlingspris 510 kr  Behandlingen tar cirka 30 minuter

Behandlingen är till för dig med ett specifikt problem med en fot, vårta, liktorn eller nageltrång med mera.

Remisser

Vi tar inte remisser,